Centralno ogrevanje

Nudimo vam montažo vseh vrst kurilnic in centralnega ogrevanja. Enocevni in dvocevni sistem, montažo radiatorskega, konvektorskega, talnega in stenskega ogrevanja, montažo vseh vrst peči na trdo gorivo, pelete, olje, plin in vse vrste toplotnih črpalk. Celoviti ogrevalni sklop vam priklopimo z električno napeljavo, nastavimo izgorevanje in naredimo potreben zagon. Obstoječo instalacijo vam popravimo tudi z zamrznitvijo cevi, tako da spuščanje in ponovno polnjenje vode v sistem ni potrebno.

Dobra tehnična oprema ter izbira dobre regulacije, vam zagotavlja prihranek velikega deleža energije.

Za sprotno izobraževanje in usposabljanje monterjev se redno udeležujemo seminarjev in šolanj iz naše dejavnosti, tako da smo vedno seznanjeni s novejšimi materiali in tehnologijami naših dobaviteljev. To pomeni, da vam lahko kvalitetno in ustrezno svetujemo, ter pomagamo pri vaši odločitvi

 

SSE (kolektorji)

Vgrajujemo celovite solarne sklope s cenovno ugodnejšimi ploščatimi kolektorji ali učinkovitejšimi vakumskimi kolektorji.

Prednost vgradnje solarnega sistema:

  • Za ogrevanje sanitarne vode oziroma dogrevanje objekta je v veliki neodvisnosti od obstoječih virov energije (do 80% prihranek pri ogrevanju sanitarne vode oziroma 30% pri podpori ogrevanja objekta)
  • Ugodno kreditiranje s strani Ekosklada (več na www.ekosklad.si)
  • Delno sofinanciranje preko nepovratnih sredstev s strani Ministerstva za okolje, za uporabo obnovljivih virov energije - OVE (www.aure.si)
  • Ekološka ozaveščenost - doprinos k zdravi naravi
  • Povrnitev investicije v 5-6 letih

 

Toplotne črpalke

Prednosti ogrevalnih toplotnih črpalk

 

Če izberemo za ogrevanje in pripravo sanitarne vode toplotno črpalko je najpomembnejše, da s tem zmanjšamo stroške ogrevanja do 70% - odvisno s katerim energentom primerjamo. Toplotna črpalka vam z energijo iz naravnih virov zagotovi varno prihodnost, saj vedno poskrbi za zadostno količino toplote in predvsem sprejemljive stroške. Z vgrajeno toplotno črpalko vam ni treba skrbeti za zalogo olja ali plina. V vaši hiši tudi dimnikarska služba ni več potrebna

 Vaš strošek ogrevanja se brezobrestno porazdeli na celo leto. Pri zamenjavi plinske peči s hibridno plinsko pečjo, se vam strošek zmanjša do 40 %.

Prednosti ogrevanja sanitarne vode s sanitarno vodno črpalko.

Poleg ogrevanja objekta je ogrevanje sanitarne vode, drugi največji strošek v družinskem proračunu. S toplotno črpalko je ogrevanje vode 3 krat cenejše, zato lahko prihranite dobršen del družinskega proračuna. Poleg segrevanja sanitarne vode dobimo še brezplačno ohlajevanje kleti, shrambe ali manjših prostorov. Segrevanje s toplotno črpalko je ekološko najprijaznejši način segrevanja - zmanjšanje emisij CO2 za več kot 62%. Zelo kratka vračilna doba, 6 do 7 let, če pa odštejemo strošek bojlera se doba vračanja zmanjša še za nekaj let.

Možnost samostojne uporabe preko celega leta ali priključitev na katerikoli ogrevalni kotel. Nakup toplotne črpalke je subvencioniran iz strani Ekosklada.

 

NUDIMO VAM:

- brezplačen ogled in svetovanje

- izdelava izračuna porabe energije in izdelava ponudbe

- ureditev dokumentacije za pridobitev nepovratnih sredstev in kredita Ekosklada

Vodovod

Storitve, ki jih nudimo:

  • notranje instalacije v gradbeništvu
  • instalacije v industriji
  • namakalni in zalivalni sistemi
  • obnova kopalnic (instalacije in keramika)

Vse instalacije izvajamo s visokokvalitetnimi, večplastnimi cevmi in spojnimi elementi IPA Herz in tudi z ostalimi certificiranimi materiali.

Za sprotno izobraževanje in usposabljanje monterov se redno udeležujemo seminarjev in šolanj iz naše dejavnosti, tako da smo vedno seznanjeni s novejšimi materiali in tehnologijami naših dobaviteljev. To pomeni, da vam lahko kvalitetno in ustrezno svetujemo, ter pomagamo pri vaši odločitvi

 

Prezračevanje

Prezračevanje je najpomembnejši sklop v sodobni gradnji objekta.  Nudimo vam lokalne in centralne prezračevalne naprave priznanega nemškega

proizvajalca BLAUBERG. Naprave vam nudijo do 97% izkoristka pri stalnem prezračevanju prostora. Vgraditev prezračevalne naprave je subvencionirana tudi s strani 

Ekosklada.